Partnerek

A partner szervezetek:

Arrels logó Arrels ('Gyökerek') Alapítvány 1987-ben jött létre a barcelonai hajléktalan emberek támogatására. A szervezetben mindenki részt vesz. A hajléktalan emberek saját tapasztalataikat és kritikai észrevételeiket osztják meg, az önkéntes csapat új kapcsolatokat hoz létre a társadalom legkiszolgáltatottabb tagjaival, a szakképzett segítők pedig szakmai tudásukat és az állandóságot biztosítják.
   
BMSZKI logó A Budapesti Módszertani Szociális Központ és Intézményei (BMSZKI), a főváros legnagyobb hajléktalan ellátó szervezete, amely a közvetlen intézményi ellátáson túl képzési programokat is hirdet a hajléktalan-ellátó intézmények munkatársai számára.
   
Menhely Alapítvány logó Menhely Alapítvány budapesti hajléktalan emberek számára nyújt széleskörű szolgáltatásokat 1989 óta, a társadalom különböző csoportjainak összefogásán keresztül. Az Alapítvány adja ki a 'Fedél Nélkül' utcalapot, melyet hajléktalan emberek készítenek és terjesztenek.
   
Platform for social housing Platforma pro Sociální Bydlení ('A cseh szociális bérlakásért platform') egy 79 tagot (szociális ellátókat, szociális bérlakás szakértőket és megoldatlan lakhatású embereket) tömörítő ernyőszervezet, amely a hajléktalanságot is felszámoló Szociális Bérlakás törvény elfogadásáért és végrehajtásáért lép fel Csehországban. Egyik tagszervezete, az IQ Roma servis saját elsőként lakhatás jellegű programot valósít meg hajléktalan emberek számára, külön ebből a célból felkészített munkatársak segítségével.
   
St. Mungo’s logó St. Mungo’s 1969 óta biztosít szolgáltatásokat hajléktalan emberek számára Londonban és az Egyesült Királyság más városaiban. Külön Képzési és Fejlesztési team felel a munkatársak és az önkéntesek folyamatos továbbképzéséért, amely elengedhetetlen a szolgáltatások magas színvonalú működtetéséhez. A képzések gyakorlati tapasztalatokon alapulnak.
   
Vvary logó V va Ry (’Otthon nélkül’) civil szervezetet hajléktalan emberek hozták létre 30 éve. A szervezet célja a finn lakhatási politikák átalakítása, a szállásnyújtó intézmények folyamatos leváltása önálló otthonokkal. A szervezetben az alapítás óta központi szerepet játszanak a hajléktalan emberek és a sorstárs segítés: az első tíz évben kizárólag önkéntesek működtették az alapítványt, majd az első fizetett alkalmazott egy volt hajléktalan ember lett.