Nőgyógyászati szakellátás

Nőgyógyászati rendelőnkben jelenleg a BMSZKI szálláshelyein élő nőket tudjuk fogadni, de folyamatosan dolgozunk azon, hogy mások számára is elérhetővé tegyük a traumaérzékeny szemléletű szakellátást. 

Rendelési idő: szerdai napokon, a jelentkezési felületen megadott időpontokban.

A vizsgálat ingyenes, de a megjelenéshez előzetes időpontfoglalás szükséges.

Időpont foglalható rendelési időben a 06-30-011-8622-es telefonszámon. (Ez a telefonszám rendelési időn kívül nem hívható.)

Az időpontfoglalásban szociális munkás és az intézmény női referense is segíteni tud egy online időpontfoglaló rendszeren keresztül. 

Cím: 1134 Budapest, Dózsa György út 152.

Bejárat: A Dózsa György útról nyíló vasrácsos kapun keresztül. A kapu zárva van, kaputelefonon keresztül kell becsöngetni a Nőgyógyászat feliratú gomb megnyomásával. A rendelőben és a hozzá tartozó helyiségekben rendelési időben csak nők tartózkodhatnak.

E-mail: traumatudatosnogyogyaszat@bmszki.hu

BMSZKI nőgyógyászati rendelő

Segítse adományával a rendelő működését!

A rendelő széles körű társadalmi összefogással, magánszemélyek és cégek támogatásával, pályázati források felhasználásával jött létre és kezdte meg működését.

A működés fenntarthatósága és a szolgáltatások kiterjesztése (több rendelési nap, új munkatársak) érdekében szükségünk van további források bevonására. Kérjük, egyszeri vagy rendszeres adományával támogassa a legkiszolgáltatottabb helyzetben lévő nők nőgyógyászati ellátását!

Segítségével

- a rendelő páciensei továbbra is térítésmentesen juthatnak hozzá gyógyszerekhez és fogamzásgátló eszközökhöz, vitaminkészítményekhez,
- laboratóriumi vizsgálatokhoz,
- az orvosi ellátás mellett továbbra is számíthatnak szociális munkások segítségére.
- Bővíteni tudjuk a rendelési időt, ezáltal több nő számára tudjuk elérhetővé tenni a traumaérzékeny ellátást.

tovább >>

Szakmai program

A Budapesti Módszertani Szociális Központ és Intézményei (BMSZKI), Magyarország és a magyar főváros legnagyobb hajléktalanellátó szervezete hiánypótló szolgáltatást indított el széles körű társadalmi összefogással. 

 A hajléktalan élethelyzetű nőknek olyan szociális, egészségügyi és mentálhigiénés szükségleteik vannak, amelyekre Magyarországon az állami egészségügy nincs kellően felkészülve. Különösen így van ez a nőgyógyászati szakellátás területén. 

tovább >>