FET - Felvételt Előkészítő Team

A Felvételt Előkészítő Team (FET) fő feladata a BMSZKI 9 átmeneti szállójára való felvétel koordinálása. Munkatársaink a FET-et felkereső hajléktalan emberekkel egy rövid beszélgetést folytatnak lakhatási szükségleteik körültekintető felmérése céljából, majd egyéni élethelyzetük, jövedelmi viszonyaik, egészségi állapotuk stb. valamint a BMSZKI elfoglalható férőhelyeinek figyelembe vételével szálláshelyet ajánlanak, ill. az ügyféllel közösen választják ki a számára legmegfelelőbb lakhatási megoldást. Az Ügyfélszolgálati Irodán az egyéb lakhatási formákról is felvilágosítást tudunk nyújtani a hozzánk forduló ügyfeleknek: albélet, szobabérlet, munkásszállós elhelyezés, lakáspályázatok, albérlők háza stb.

A FET-en keresztül az alábbi intézményekbe kérhetik felvételüket:

A FET-en minden ügyfélfogadási napon két szociális munkás foglalkozik a felvételre jelentkezőkkel. Egy állandó kolléga, és az átmeneti szálló valamint éjjeli menedékhelyeink valamelyikének képviselője, akik együtt beszélgetnek a soron következő ügyféllel.

A FET állandó munkatársai: Borsi Ibolya, Balogh Attila, Kovál Dániel, Tóth Mercédesz, Rat Katalin, Szaló Edit

Nyitva tartás

Hétfő-szerda-csütörtök: 8.30-15.00

KEDD: 8.30-18.00

Péntek: ZÁRVA

Nyári időszakban (június 1 és augusztus 31 között)

Hétfő-kedd-szerda-csütörtök: 8.30-15.00

A jelentkezést érvényes, személyt igazoló, fényképes igazolvánnyal, valamint háziorvos/kezelőorvos által kiállított orvosi igazolással lehet megtenni.

A felvételi beszélgetéshez időpont-egyeztetés szükséges.

Várólista megerősítése: 3 hetente telefonon vagy személyesen az ügyfélszolgálati irodában.

 

 

 

Tájékoztatjuk az átmeneti szállásainkra jelentkező ügyfeleket, hogy a férőhelyek telítettsége miatt azonnali beköltözésre nincs lehetőség, várakozásra kell számítani. A bekerülés várható idejéről a FET-en kaphatnak részletesebb tájékoztatást.

A BMSZKI Vaspálya Átmeneti Szállására, amely szenvedélybetegek számára nyújt rehabilitációs ellátást, a Lehetőség csoporton keresztül lehet bekerülni. A Lehetőség Csoport szerdai napokon 9.30 órakor kezdődik a X. Vaspálya utca 56-ba. (Kérjük, az adminisztrációs teendők miatt 8.30-ra érkezzen!)

Letölthető dokumentumok:

Orvosi igazolás

Cím:1087 Budapest, Kőbányai út 22.

Megközelíthető: 1-es vagy 28-as villamossal (Kőbányai úti megálló) és 9-es busszal (Könyves Kálmán körúti megálló). Az új iroda a belső udvarban található, az orvosi rendelő mellett.

Tel: 06-1 299 7031

E-mail: fet@bmszki.hu