Történetek a segítségnyújtásról

Esettanulmány pályázat szociális szakembereknek

A Budapesti Módszertani Szociális Központ és Intézményei (BMSZKI) idén ünnepli fennállásának 30. évfordulóját. Ebből az alkalomból ESETTANULMÁNY-író pályázatot hirdetünk szociális szakemberek részére „Történetek a segítségnyújtásról” címmel.

Olyan esettanulmányokat várunk, amelyek hajléktalan vagy hajléktalanságot valaha megtapasztalt emberekkel végzett segítő munkáról szólnak. A segítő kapcsolat létrejöhetett bármely olyan fővárosi ellátási formában, ahol hajléktalan embereket is támogathatnak – pl. hajléktalanellátó szervezet, gyermekvédelmi intézmény, családsegítő központ, szenvedélybeteg segítő, pszichiátriai betegeket támogató, egészségügyi intézmény stb.

Annak örülnénk, ha a beérkező pályaművek minél jobban lefednék a szociális ellátások palettáját.

Kizárólag olyan írásokat várunk, amelyeket eddig még sem nyomtatásban, sem internetes felületen nem közöltek. A BMSZKI a személyiségi jogok védelme érdekében csak olyan pályaműveket fogad be, amelyben az érintett személyek nevét megváltoztatták és más adatokból sem lehet a személyazonosságukra következtetni. A szerző a pályázat beküldésével felelősséget vállal, hogy a beküldött pályamű saját szellemi terméke és hogy a pályázati kiírásban feltüntetett elvárásoknak maradéktalanul megfelel.

A BMSZKI fenntartja a jogot, hogy amennyiben nem érkezik megfelelő számú vagy minőségű pályázati anyag, a szakmai zsűri ne hirdessen eredményt, illetve megosztott helyezést ítéljen meg. A pályázók a beküldéssel beleegyeznek abba, hogy a BMSZKI a beérkezett pályaműveket a szerző feltüntetésével saját kommunikációs felületein felhasználja

Javasolt terjedelem: 5-8 oldal

A beérkező esettanulmányok közül szakértő zsűri választja ki a legjobbakat, amelyek díjazásban részesülnek.

1. helyezett: bruttó 100 ezer forint

2. helyezett: bruttó 80 ezer forint

3. helyezett: bruttó 60 ezer forint

A pályaműveket a palyazat@bmszki.hu címre várjuk 2023. július 30., 24.00 óráig. Kérjük, a tárgyban tüntessék fel a felhívás címét (Esettanulmány pályázat - Történetek a segítségnyújtásról)!

A várható eredményhirdetés: augusztus vége.

Kérdés esetén kérjük, forduljon bizalommal Fehér Borókához a feher.boroka@bmszki.hu-s email címen vagy a (061) 2389-514-es telefonszámon.

Izgalommal várjuk a jobbnál jobb pályaműveket!