Újra lehet pályázni a Szobabérlők házába

A pályázat lezárult.

***

Újra lehet pályázni a Szobabérlők házában lévő egy és két férőhelyes szobákra, öt éves időtartamra.

A pályázaton az a nagykorú, önmaga ellátására képes személy vehet részt, aki Budapesten bejelentett lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkezik, és akinek nincs másik ingatlanon tulajdonjoga vagy haszonélvezeti joga, nincs beköltözhető lakása vagy lakrésze (sem a vele együtt költözőnek), továbbá a megpályázott lakrész havi használati díjának háromszorosát meghaladó rendszeres, igazolható jövedelemmel rendelkezik.

Az egy férőhelyes lakrész (8,8 nm) havi díja: bruttó 29 000 Ft/hó, a két férőhelyes lakrész (13,39 nm) havi díja egy főre: bruttó 36 000 Ft/hó, a két férőhelyes lakrész havi díja kettő főre: bruttó 44 000 Ft/hó.

Egy pályázatot lehet benyújtani egy férőhelyes vagy két férőhelyes lakrészre, a konkrét lakrész címének megjelölése nélkül. A két férőhelyes lakrészre is egy személy pályázhat, akár egyedül, ha vállalja a két férőhelyes lakrész díjának a megfizetését, vagy egy másik felnőtt korú személlyel (házas-vagy élettárssal, nagykorú gyermekkel) együtt. Tartozással távozott korábbi lakó is pályázhat újra, ha tartozását már kiegyenlítette.

Pályázatokat az erre szolgáló űrlap kitöltésével személyesen lehet benyújtani a pályázati kiírásban meghatározott időpontokban. A fenti tájékoztatás nem teljeskörű, további részletek: https://www.bmszki.hu/hu/fizetos-szallasaink/szobaberlok-haza

Szobabérlők háza