Kálvária Átmeneti Szállás

Szállónk 48 fő (nők és férfiak) részére biztosít elhelyezést,. Az elhelyezés 2-3-4 ágyas szobákban történik, három szinten. Közös mosdó és közös konyha-étkező áll a lakók rendelkezésére. Az intézmény – személyes gondoskodást nyújtó ellátási formában – átmeneti elhelyezést biztosít alacsony jövedelmű, beteg hajléktalan személyeknek.

Lakónknál – testi-lelki állapotuk miatt – az egészséges egyensúlyt felépítő folyamatokat segítjük, ebben aktív részvételüket együttműködési megállapodásban rögzítjük. Napi munkakapcsolatunk van az Ébredések Alapítvánnyal, és más közösségi ellátókkal.  Szállásunkon a lakók étkezésükről , továbbá gyógyszereik beszerzéséről maguk gondoskodnak.

Térítési díj: 300 Ft/fő/nap, 9000 - 9300 Ft/hónap

Óvadék: 9 000 Ft

A Kálvária Átmeneti Szállásra elsősorban elsősorban a Felvételt Előkészítése Team-en keresztül lehet bekerülni. Ha az intézményben kíván lakni, kérjük, keresse fel a FET-et a VIII. kerület, Kőbányai út 22-ben!

A jelentkezéshez érvényes, fényképes igazolvány szükséges. A felvételi beszélgetésekhez előzetes időpont egyeztetésre van szükség.

Tájékoztatjuk a Kálvária Átmeneti Szállásra jelentkező ügyfeleket, hogy a férőhelyek telítettsége miatt azonnali beköltözésre nincs lehetőség, várakozásra kell számítani. A bekerülés várható idejéről a FET-en kaphatnak részletesebb tájékoztatást.

Az intézmény vezetője Lengyel Krisztina. Bármilyen kérése, kérdése van, forduljon hozzá bizalommal!

Letölthető dokumentumok:

Házirend

Szakmai program

2019. évi szakmai beszámoló

2020. évi szakmai beszámoló

2021. évi szakmai beszámoló

Nagyobb térképre váltás

Címe: VIII. Budapest, Kálvária u. 23.

Telefonszáma: 06-1-314-2420