40 órás pingpongmaraton – Rekorddöntési kísérlet a Kocsis utcai hajléktalanszálláson

A BMSZKI Kocsis utcai Átmeneti Szállásának dolgozói rendhagyó programra hívják a sportolókat és az érdeklődőket: a célunk az, hogy megdöntsük a váltott résztvevőkkel történő leghosszabb folyamatos asztalitenisz játék magyarországi rekordját. A jelenlegi rekord 37 óra, mi 40 órán keresztül szeretnénk játékban tartani a labdát!

Ehhez az kell, hogy egy asztalon folyamatosan pingpongozzon legalább 2 ember, miközben 2 felügyelő figyeli a játékot, akik majd hitelesíteni fogják az eredményt. A játékosok fél óránként váltják egymást, a hitelesítők 4 óránként.

A rekorddöntési kísérlet 2023. október 21-én szombaton 7.00-kor indul, és másnap - tehát október 22-én- éjjel 23.00 órakor ér véget.

Mindenkit szeretettel várunk, aki csatlakozna ehhez a kezdeményezéshez akár játékosként, akár hitelesítőként, és persze szurkolókra is szükség lesz! A részvétel ingyenes, a szervezés megkönnyítése érdekében kérjük, részvételi szándékát az alábbi űrlapon keresztül jelezze 2023. október 15-ig:

Részvételi szándékát kérjük az alábbi űrlapon keresztül jelezze 2023. október 15-ig. 

https://forms.gle/rGjtiVvSx8zDPGL38

A teremben lesz még egy pingpong asztal felállítva, ahol szabadon játszhat bárki programon kívül.

Ha játékosnak jelentkezne: 

  • Nincs más teendő, mint időben érkezni és örömmel játszani! Nem a győzelem a lényeg, hanem, hogy folyamatosan játékban legyen a labda.
  • Pingpong ütőt, labdát a helyszínen biztosítunk, de persze ha van saját felszerelés, elhozható.
  • A játékosok fél óránként váltják egymást, de lehetőség van hosszabb ideig is játszani.

Ha hitelesítőként venne részt a programon: 

  • Akkor legalább 4 órán keresztül a teremben kell tartózkodni (a két főből legalább az egyiknek), és figyelni, hogy szabályosan folyjon az játék.

Az esemény helyszíne: 1119 Budapest, Kocsis u. 5.

S még egyszer az időpont: 2023. október 21. 7.00 órától 2023. október  22. 23.00 óráig.

Jelentkezési határidő: 2023. október 15.

Az esemény résztvevőit frissítővel, kávéval-teával, illetve szendviccsel-rágcsálnivalóval kínáljuk, ebédidőben mindkét napon meleg étellel látjuk vendégül.

A BMSZKI adatkezelési tájékoztatói elérhetőek itt:

https://www.bmszki.hu/hu/adatvedelem