Szociális Információs Központ

FET - Felvételt Előkészítő Team

A Felvételt Előkészítő Team (FET) fő feladata a BMSZKI 8 átmeneti szállójára való felvétel koordinálása. Munkatársaink a FET-et felkereső hajléktalan emberekkel egy rövid beszélgetést folytatnak lakhatási szükségleteik körültekintető felmérése céljából, majd egyéni élethelyzetük, jövedelmi viszonyaik, egészségi állapotuk stb. valamint a BMSZKI elfoglalható férőhelyeinek figyelembe vételével szálláshelyet ajánlanak, ill. az ügyféllel közösen választják ki a számára legmegfelelőbb lakhatási megoldást.

tovább >>

Lakhatási Információs és Tanácsadó Iroda

Az iroda célja, hogy a BMSZKI ügyfelei és a BMSZKI munkatársai számára biztosított legyen a megfelelő információáramlás és ügyintézés a lakhatási ügyekkel kapcsolatban.

Főbb szolgáltatásaink:

  • Bérlemény- és szálláskeresés Internet használattal
  • Munkásszállók, panziók, „olcsószállók” címeinek és árainak frissítése
  • Szálláskeresési technikák oktatása
  • Telefonálási lehetőség szállás ügyében
  • Felkészítés a piaci alapú szállás igénybevételére

 Lakhatási Háttérmunka: lakhatási tanácsadó az ügyfélfogadástól elkülönített időtartamban

tovább >>

Álláskereső Iroda

A BMSZKI Álláskereső Irodájának célja, hogy a fővárosi hajléktalanellátó intézményekben illetve közterületen élő embereket a munka világába visszasegítse.

Az Iroda munkatársai segítséget nyújtanak a hozzájuk fordulók szakképzettségének, munkatapasztalatainak, egészségi  állapotának megfelelő munkahelyek kiválasztásában, felkészítik őket a munkakeresésre...

A szakképzetlen vagy elavult szakmával rendelkezőket - amennyiben erre lehetőség van - szakmát adó, támogatott képzésekre irányítják.

Nyitva tartás:

Hétfő: 08.30 - 14.00

tovább >>